BARRE & 078MGZN

Daar is dan die ene mail. Die mail waarin ik word gevraagd of ik interesse heb in een interview. Voor niemand minder dan ons eigen 078magazine! Mijn hart slaat even over en voordat ik iets terug stuur……. Maak ik een klein sprongetje en klap in mijn handen (iets wat ik klaarblijklijk altijd doe wanneer ik enthousiast ben), zucht, smile en ga weer zitten. Ik bedenk me wat dit kan betekenen voor BarreSport. Want wat ik graag wil, wat mijn doel is. Is zoveel mogelijk vrouwen in het 078 gebied laten weten wat de barre workout inhoudt. En dan het liefst natuurlijk specifiek de barre workout van BarreSport. Waarom wil ik dit?

Dromen

Deze nu snel opkomende workout bestaat al jaren maar is nog niet zo lang bekend in Nederland als sport. Middels de workout kunnen vrouwen naast de bewustwording van hun lichaam zich ook zeer vrouwelijk voelen. Dus sporten als een op en top female, zonder dat je een prima ballerina hoeft te zijn. Veel vrouwen hebben als klein meisje de droom gehad om ballerina te worden. Voor veel vrouwen is dit bij een droom gebleven. Ik wil vrouwen weer laten geloven in hun dromen. Alle vrouwen vanaf 18 jaar zijn van harte welkom om samen met ons aan de barre te komen staan. Veel vrouwen zeggen tegen mij: “Maar ik ben echt een houtenklaas”. Je hoeft niet lenig te zijn om bij BarreSport de workout mee te kunnen doen. Wat wel noodzakelijk is, is zin om te dansen en je heupen te laten spreken.

Toen een dame na de workout zei: “Ik vind het zo leuk dat ik nu nog eens aan de barre kan staan, en dat op mijn leeftijd. Ik heb het vroeger altijd al gewild maar het kwam er niet van”. Toen wist ik dat ik een kleine wens van haar in vervulling heb mogen laten gaan en dat voelt heel dankbaar en magisch.

BarreSport geeft iedere woensdag avond 2 workouts in De Oude School. Binnenkort zullen we ook stralen rondom het centrum van Dordrecht.

Wil je ook een keer aan de barre staan? Geef je op voor een gratis proefles.

Meet you at the barre!

Met dank aan: 078magazine/ Petra Brouwer, eigenaresse van Campuur. Zij heeft deze prachtige foto’s gemaakt.  De mooie locatie, De Oude School. Die open stond voor extra tijd zodat wij ons niet hoefde te haasten en in alle rust ons konden focussen op de fotoshoot. En natuurlijk Heike Pikaart-Elbert van HE-Producties. Zij danste met ons mee! En de barre workout van BarreSport is op haar lijf geschreven. Om deze reden kon zij dan ook deze pakkende tekst schrijven.