Barre in Dordrecht – Ondernemer uitgelicht

“Is Dordrecht wel klaar voor Barre?”  dit was DE vraag die door mijn hoofd bleef gaan.

Nu vol trots, want precies zoals Jose de Jong van indebuurt Dordrecht aangeeft: In de zomer van 2017 startte ik BarreSport.

“Eigenlijk niet om te ondernemen maar om te delen.”

Nadat ik zelf zo ontzettend enthousiast was geworden over de bare workout, juist door de combinatie van cardio, elegantie, en spierversteviging. Besloot ik om deze prachtige workout niet voor mezelf te houden maar te delen. Ik deel heel graag, altijd al gedaan. Of het nu gaat om eten, drinken, kleding of kennis. Juist door te delen met elkaar voel ik me verbonden met de mensen om me heen. En ben ik van mening  dat we elkaar op vele vlakken kunnen helpen en grootser kunnen maken.

Ondernemerschap

Toch heeft het ondernemen wel altijd in mij gezeten. Tijdens mijn studie Pedagogiek koos ik als afstudeer richting: Eigen bedrijf. Lange tijd was de wens van een eigen kinderdagverblijf dan ook aanwezig. Mensen om mij heen zeiden wel dat ik weer “moest” gaan dansen. Tja, hoe meer mensen dat zeggen………..hoe minder zin ik erin kreeg. Dansen heb ik altijd graag gedaan net zoals dansles geven. Sporten doe ik ook heel graag, mensen begeleiden in de sportschool ook. Een actieve steples met veel draaien vind ik heerlijk! Er zelf één verzinnen is misschien nog wel leuker. Dus na de ervaring van een barre workout bij TrippleShape in Utrecht zat ik al klappend en lachend in mijn auto terug naar huis. Want: “Dit MOET ik delen!”

Barre is anders
Barresport-ondernemer uitgelicht-indebuurt.nl

Jose de Jong van indebuurt Dordrecht nam contact met mij op en vroeg zich af of ze mij kon interviewen. Uiteraard sta ik daar voor open, zeker wanneer het een lokaal doel betreft. Ik wil namelijk zoveel mogelijk dames binnen de Drechtsteden kennis laten maken met DE barre workout van BarreSport. Why? Het is anders. door de combinatie van dans, aerobics, ballet, yoga en pilates is de workout niet te vergelijken met een andere workout. Vele onderzoeken hebben al bewezen dat bewegen goed is voor je brein en je brein stuurt dit weer door naar je soul. En je soul kun je niet verbergen, ook niet tijdens de workout. Dames die met een big smile bewegen. Ze zijn prachtig, alle barre dames!

Ook nieuwsgierig geworden? Meld je aan voor een proefles.

Lees HIER het mooie artikel geschreven door Jose de Jong van indebuurt.nl