New Studio!

BarreSport-Dubbeldam-AD-New-Studio

Wow, wat een weken! Het idee was al eens in mijn hoofd opgekomen maar……ik durfde het niet hardop uit te spreken want ja. Eigenlijk is het een droom die dan uit zou komen. En ondanks dat ik geloof in positiviteit was dit toch wel een droom waarvan ik niet verwachtte dat die ineens uit zou kunnen komen.

Dit idee, een nieuwe plek voor BarreSport op Dubbeldam in Dordrecht, wilde ik me pas echt in gaan verdiepen wat later dit jaar. Richting de zomervakantie. Want ja, dan heb ik lekker wat tijd om te klussen en verbouwen als dat zou moeten. Het liep even ietsje anders……..

1 maart kregen wij de sleutel en op 12 maart is de eerste les gegeven. Bizar! Muren die eruit moesten, een nieuwe vloer, muren in de lak, electra aanpassen, plafond naar ons zin maken. Spiegels laten plaatsen en barren in elkaar zetten. Wow! En dan heb ik ineens een eigen studio!

Super trots op al helpende handen die wij hebben mogen ontvangen! En super trots dat we een hele mooie nieuwe plek hebben om nog meer dames samen met ons aan DE barre te laten staan!

BarreSport-Dubbeldam-AD