BarreSport is geschikt voor jong en oud, getraind en ongetraind. De barre workout is gebaseerd op ballet, maar een balletachtergrond is zeker niet noodzakelijk. Pilates en yoga maken ook onderdeel uit van de training. Oefeningen worden in diverse variaties aangeboden tijdens de les. We bewegen op muziek en ontspannen heerlijk even zonder aan iets te hoeven denken. Puur zijn met jezelf en voor sommige vrouwen zal het “ballerina gevoel” weer naar boven komen.

Beginner barre workout is speciaal voor de barre beauty’s die weer willen beginnen met sporten of die het een stapje rustiger aan willen doen maar wel  heel graag willen bewegen, houden van: inspanning en ontspanning, gepaste uitdaging krijgen en het fijn vinden om in een lekker tempo, maar niet met al te moeilijke bewegingen aan de barre te staan. Op dit moment zijn alle workout Regular daar alle huidige dames het niveau goed aankunnen.

BarreSport-dames-barre workout

Jij kan dit!

Zin om een keer mee te doen? Schrijf je dan nu in voor een gratis proefles.

De ballet barre wordt met name gebruikt om ondersteuning te bieden tijdens de workout. Voor het vinden van je balans en evenwicht. Maar al snel zul je merken dat je (bijna) alle barre oefeningen gaande het lesblok zou kunnen uitvoeren zonder de hulp van de barre. De ballettermen zoals plié en relevé komen wekelijks terug. Net zoals de yogatermen chair pose, tree pose en warrior. Ook deze zullen regelmatig terugkeren. Door de herhaling zul je merken dat het iedere week makkelijker, soepeler en ontspannender wordt. Dat is het moment waarop we juist ons meer kunnen gaan inspannen. Meer kunnen focussen op de juiste uitvoering van de oefeningen en dus meer uit de workout kunnen halen dan het volgen van de docent.

BarreSport-yoga-Het Energiehuis-ToBe

BarreSport biedt als eerste de barre workout aan in Dordrecht.
Be the first!